Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα»

10:40 - 21/06/2022

H χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars».H χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars».Tα τελευταία χρόνια η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία. Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και η Ρεγγίνα ξεκίνησε να δίνει νέα μάχη. Η χορεύτρια ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι βρέθηκε συμβατός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρεγγίνα Μακέδου: Με έσωσε ένας από εσάς, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα

Η γνωστή χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου βγήκε από το νοσοκομείο και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ ζητά και από τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών. Η Ρεγγίνα Μακέδου, το χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με ... Περισσότερα To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Με έσωσε ένας από εσάς, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρεγγίνα Μακέδου: Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα

Η Ρεγγίνα Μακέδου έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τα βίντεο που ανέβαζε στο TikTok χορεύοντας μέσα στο νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη με τη λευχαιμία και αργότερα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars». Τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και η Ρεγγίνα ξεκίνησε να παλεύει ξανά για τη ζωή της. Όμως για ακόμα μία φορά, η αισιοδοξία της και η αγάπη της για τη ζωή τη βοήθησαν και βρέθηκε συμβατός δότης για τη μεταμόσχευση στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί. Η Ρεγγίνα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με μία ανάρτησή της στα social media. «Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα! Θα κερδίσω τη ζωή μου ξανά! Γίνε δότης μυελού των οστών! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Έν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρεγγίνα Μακέδου: Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα

Ρεγγίνα Μακέδου: Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα Τη Ρεγγίνα Μακέδου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars» έδωσε ξανά μάχη με τη λευχαιμία και βγήκε ξανά νικήτρια. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και η Ρεγγίνα ξεκίνησε να δίνει μάχη για […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει