Σούπερ Κική: «Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»
17:24 - 20/06/2022
Η Σούπερ Κική θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το μήνυμα που έλαβε και
To άρθρο Σούπερ Κική: «Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική: «Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα» – Το σχόλιο που προκάλεσε σάλο
Η Super Κική δέχθηκε κριτική από μια ακόλουθό της, ενώ η απάντησή της προκάλεσε ακόμα περισσότερα σχόλια εναντίον της.
Διαβάστε το στο in.grΣούπερ Κική: «Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»
Η Σούπερ Κική θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το μήνυμα που έλαβε και την έκανε να ξεσπάσει μετά από σχόλια για την δημόσια εικόνα της.Η Σούπερ Κική θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το μήνυμα που έλαβε και την έκανε να ξεσπάσει μετά από σχόλια για την δημόσια εικόνα της.«Καλά να τα πάθεις. Έλεγες ότι δεν θα γίνεις σαν αυτούς και έγινες ίδια. Πάω να δω ένα στόρι σου και πάντα κάτι μου πουλάς. Για να βγάλεις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλη η Super Κική: Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά - Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα
Η ενόχληση της Super Κικής με follower της και οι αντιδράσεις στα social media με την απάντησή της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣούπερ Κική: «Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»
Η Σούπερ Κική θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το μήνυμα που έλαβε και την έκανε να ξεσπάσει μετά από σχόλια για την δημόσια εικόνα της. «Καλά να τα πάθεις. Έλεγες ότι δεν θα γίνεις σαν αυτούς και έγινες ίδια. Πάω να δω ένα στόρι σου και πάντα κάτι μου πουλάς. Για να […]
Διαβάστε το στο irafina.grSuper Κική: «Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα» – Το σχόλιο που προκάλεσε
Μια ακόλουθος της Super Κικής έκανε κριτική για την αλλαγή στην εμφάνισή της, με την ίδια να απαντάει και στη συνέχεια να δέχεται «πυρά».
Διαβάστε το στο neolaia.gr