Καταπέλτης ο Βαλάντης: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως»

09:44 - 20/06/2022

Για την εμπειρία του στο Survivor και το μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του, μίλησε ο Βαλάντης […] The post Καταπέλτης ο Βαλάντης: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης για Survivor: «Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά κατά της παραγωγής – Θα τους είχα καταστρέψει»

«Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο ΒαλάντηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καταπέλτης ο Βαλάντης για το Survivor: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον τους, αλλιώς θα τους κατέστρεφα τελείως»

Για την εμπειρία του στο Survivor και το μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του, μίλησε ο Βαλάντης, στρέφοντας τα βέλη του στην παραγωγή του ριάλιτι και λέγοντας ότι «αν μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον τους, θα τους κατέστρεφε τελείως». «Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα και είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα και αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές που βλέπω, εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαλάντης: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως»

Για μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του στο Survivor, μίλησε ο Βαλάντης στο Mega Καλημέρα.Για μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του στο Survivor, μίλησε ο Βαλάντης στο Mega Καλημέρα.«Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαλάντης: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως»

«Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα»

Διαβάστε το στο news.gr

«Καταπέλτης» ο Βαλάντης για το Survivor – «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής»

Ο Βαλάντης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5 και θεωρεί πως το μοντάζ του αλλοίωσε την εικόνα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βαλάντης: "Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως"

"Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»