Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακόμα λιώνει για τον Σπύρο Μαρτίκα – «Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»

17:24 - 19/06/2022

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor και την επιστροφή στην […] The post Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακόμα λιώνει για τον Σπύρο Μαρτίκα – «Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν η σχέση μου, ο σύντροφός μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»

Η Bρισηίδα Ανδριώτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Open Weekend”, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο είπε ότι “ήταν ο σύντροφός της”, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κόντρα της με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι αντιδράσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου ήταν αληθινά Όπως υπογράμμισε η Bρισηίδα Ανδριώτου «ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν απλά φίλος μου, […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν η σχέση μου, ο σύντροφός μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν το αγόρι μου, ο άνδρας μου» (vid)

Survivor: Η Bρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική για τον Σπύρο ΜαρτίκαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο άνδρας μου»

Άλλη μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική για τον Σπύρο Μαρτίκα.  Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή “Open Weekend” και μίλησε για όλους και για όλα. Η μελαχρινή καλλονή, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο και είπε ότι “ήταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακόμα λιώνει για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε