Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακόμα λιώνει για τον Σπύρο Μαρτίκα – «Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»
17:24 - 19/06/2022
Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor και την επιστροφή στην […]
The post Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακόμα λιώνει για τον Σπύρο Μαρτίκα – «Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν η σχέση μου, ο σύντροφός μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου»
Η Bρισηίδα Ανδριώτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Open Weekend”, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο είπε ότι “ήταν ο σύντροφός της”, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κόντρα της με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι αντιδράσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου ήταν αληθινά Όπως υπογράμμισε η Bρισηίδα Ανδριώτου «ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν απλά φίλος μου, […]
The post Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν η σχέση μου, ο σύντροφός μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΒρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν το αγόρι μου, ο άνδρας μου» (vid)
Survivor: Η Bρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική για τον Σπύρο ΜαρτίκαΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο άνδρας μου»
Άλλη μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική για τον Σπύρο Μαρτίκα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή “Open Weekend” και μίλησε για όλους και για όλα. Η μελαχρινή καλλονή, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο και είπε ότι “ήταν […]
Διαβάστε το στο dete.gr