Τσιμίκας: «Να κατακτήσω Champions και Premier League με την Λίβερπουλ»
11:18 - 19/06/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions και την Premier League με την Λίβερπουλ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: Να κατακτήσω Champions και Premier League με τη Λίβερπουλ
Για την παρουσία του στη Λίβερπουλ, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική, μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας από την πόλη του τις Σέρρες, όπου βραβεύτηκε και στη συνέχεια υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα εδώ στη βράβευση. Αυτές είναι οι χαρές. Δεν είναι μόνο του ποδοσφαίρου. Όταν άνθρωποι από τον τόπο σου έρχονται εδώ και είναι χαρούμενοι με αυτό που έχεις πετύχει στον ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι στο μέλλον να ξανά έχουμε μια ανάλογη βράβευση. Ευελπιστώ να κατακτήσω το Champions League και την Premier League και να τα ξαναπούμε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα. Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσιμίκας: “Θέλω Champions League και Premier League με τη Λίβερπουλ”
Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στις Σέρρες και αφού βραβεύτηκε από την Περιφερειακή Ενότητα του τόπου εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει με τη Λίβερπουλ το Champions League και την Premier League.
The post Τσιμίκας: “Θέλω Champions League και Premier League με τη Λίβερπουλ” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr