Αθλητικές μεταδόσεις με Formula 1 και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19/06)

09:38 - 19/06/2022

Το Grand Prix της Formula 1 του Καναδά και το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (4ος τελικός στην ACB, με την «Βασίλισσα» να προηγείται με 2-1) ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (19.02.2022). Οι αθλητικές μεταδόσεις 10:15 COSMOTE SPORT 7 HD Moto2 Grand Prix Deutschland – Προθέρμανση 10:35 COSMOTE SPORT 7 HD ... Περισσότερα To άρθρο Αθλητικές μεταδόσεις με Formula 1 και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19/06) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης, 81-74 τη Μπαρτσελόνα

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς η Ρεάλ επικράτησε με 81-74 της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας κάνοντας το 3-1 στη σειρά των...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Ματίνα Παγώνη σε ανεπανάληπτα στιγμιότυπα με Bella Ciao και φιλοφρονήσεις

Κατερίνα Λιόλιου: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, μάλλον θα ήμουν καθηγήτρια πανεπιστημίου»