H Ναταλί Κακκαβά άφησε άφωνη τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου»
19:52 - 18/06/2022
Την Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξένησαν η Ναταλί Κακκαβά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Όλα […]
The post H Ναταλί Κακκαβά άφησε άφωνη τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλί Κάκκαβα σε Δήμητρα Παπαδήμα: Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου»-Κοκκίνισε ο Γκουντάρας
Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΪ και μίλησε με την Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΪ και μίλησε με την Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.Στην αρχή, μάλιστα, της κουβέντας, ο αυθορμητισμός της γοητευτικής παρουσιάστριας άφησε… ολίγον τι άφωνη την καλεσμένη! Πιο συγκεκριμένα, όταν περνούσαν από την οθόνη παλαιότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Παπαδήμα, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε ξανακάνει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλί Κάκκαβα σε Παπαδήμα: Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου - Κοκκίνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας [βίντεο]
"Είχες και αφίσα της Δήμητρας στο δωμάτιο σου, όταν ήσασταν φαντάροι" είπε η Ναταλί Κάκκαβα στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Πώς αντέδρασε η Δήμητρα Παπαδήμα.
Διαβάστε το στο thetoc.gr