Ιωάννης Παπαζήσης: «Το να μη θες να μιλήσεις για τα προσωπικά σου στις μέρες μας, φαίνεται σαν απαξίωση»

10:06 - 18/06/2022

Ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου κι αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: Δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα

“Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ” είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Στο περιοδικό ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μίλησε για το χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου και τα δημοσιεύματα που τον ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωάννης Παπαζήσης: Δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά

Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί!

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η φωτογραφία μέσα στη σάουνα

Εύβοια: Φωτιά τα ξημερώματα στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας - Βίντεο και φωτογραφίες

Μετα-ιατρική και Τεχνητή Νοημοσύνη

Ρένη Πιττακή για Κάρολο Κουν: Ήταν ο δάσκαλός μου, ο δεύτερος πατέρας μου

Θεσσαλονίκη: Σε 14 ημέρες η πόλη θα έχει μετρό - Οι καινοτομίες, τα δρομολόγια και το κόστος εισιτηρίου

Αχαΐα: Χτυπούσε τη γυναίκα του και το παιδί του και την κατήγγειλε για εγκατάλειψη