Κυρ. Μητσοτάκης: «Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης από Κύπρο: Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει
«Είμαι σήμερα εδώ για να στηρίξω τον πρόεδρο του αδερφού κόμματος της ΝΔ Αβέρωφ Νεοφύτου στον αγώνα του να εκλεγεί επόμενος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για το συνέδριο της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης της Κύπρου, η οποία ανέδειξε […]
Το άρθρο Μητσοτάκης από Κύπρο: Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grK. Mητσοτάκης στη Λευκωσία: «Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει»
Στη Λευκωσί για να δώσει το παρών στο συνέδριο του ΔΗΣΥ βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε για το Κυπριακό και τα εθνικά θέματα.Στη Λευκωσί για να δώσει το παρών στο συνέδριο του ΔΗΣΥ βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε για το Κυπριακό και τα εθνικά θέματα.«Είμαι σήμερα εδώ για να στηρίξω τον πρόεδρο του αδερφού κόμματος της ΝΔ Αβέρωφ Νεοφύτου στον αγώνα του να εκλεγεί επόμενος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός που προσέθεσε πως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜητσοτάκης από Κύπρο: Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει
«Είμαι σήμερα εδώ για να στηρίξω τον πρόεδρο του αδερφού κόμματος της ΝΔ Αβέρωφ Νεοφύτου στον αγώνα του να εκλεγεί επόμενος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για το συνέδριο της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης της Κύπρου, η οποία ανέδειξε
Το άρθρο Μητσοτάκης από Κύπρο: Η πράσινη γραμμή είναι γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr