Δίκη Λιγνάδη: Για σκευωρία μιλάει ο αδερφός του σκηνοθέτη - «Είχε πολλές αντιπαλότητες»

19:10 - 17/06/2022

Για «συμβόλαιο θανάτου χαρακτήρα» σε βάρος του αδελφού του κατέθεσε ο Γιάννης Λιγνάδης - «Δεν τον έχω δει ποτέ με ανήλικους, αυτοί οι τύποι είναι βίζιτες» είπε ο Διονύσης Παναγιωτάκης

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Λιγνάδη: Για σκευωρία κάνει λόγο ο αδερφός του σκηνοθέτη – «Υπήρχαν έντονες και υφέρπουσες αντιπαλότητες»

O Γιάννης Λιγνάδης, αδελφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, στην κατάθεσή του σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έκανε λόγο για «σκευωρία και συμβόλαιο θανάτου χαρακτήρα» σε βάρος του αδελφού του από «συλλογικότητα δημοσιογράφων». Νωρίτερα, στο δικαστήριο είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας, φίλος του κατηγορουμένου Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος τόνισε ότι Το άρθρο Δίκη Λιγνάδη: Για σκευωρία κάνει λόγο ο αδερφός του σκηνοθέτη – «Υπήρχαν έντονες και υφέρπουσες αντιπαλότητες» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Φερλάν Μέντι είναι ο «κρυπτονίτης» για τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα στο Champions League

Γιατί να βάλετε φύλλα δάφνης στο πλυντήριο: Το μυστικό που κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές

Χρηματιστήριο: Ατάραχη η Αθήνα απέναντι στις διεθνείς ρευστοποιήσεις – Νέο υψηλό 14 ετών

Η Bella Hadid κάνει το καθημερινό της μακιγιάζ μέσα σε μόλις 5 λεπτά

Ρωσία: Επιχείρηση διάσωσης 139 ψαράδων που παγιδεύτηκαν σε παγόβουνο - Δείτε βίντεο

Αμάντα Μανωλάκου: Όταν έπαθε έμφραγμα ο σύζυγός μου, ένιωσα ότι αλλάζει η ζωή μου μέσα σε ένα δευτερόλεπτο