Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Την αγαπάω πάρα πολύ» – Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

16:40 - 17/06/2022

Ο Mente Fuerte βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» όπου τραγούδησε το νέο του κομμάτι. Ο δημοφιλής To άρθρο Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Την αγαπάω πάρα πολύ» – Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Την αγαπάω πάρα πολύ, είναι θεάρα» – Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» όπου τραγούδησε το νέο του κομμάτι βρέθηκε ο Mente Fuerte. Ο δημοφιλής ράπερ άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά όταν αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος.Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» όπου τραγούδησε το νέο του κομμάτι βρέθηκε ο Mente Fuerte. Ο δημοφιλής ράπερ άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά όταν αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος.Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε με το δικό του χιούμορ να μην αναφερθεί και στη σχέση του Mente Fuerte με την Μαρία Σολωμού. Ο Νίκος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»