Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

12:20 - 17/06/2022

Με αφορμή την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος υπερασπίζεται ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο σχόλιο To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Με έλεγαν χοντρό και δεν μίλησε κανένας»

Ο παρουσιαστής πήρε θέση υπέρ της Δανάης Μπάρκα

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

O Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την  ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος υπερασπίζεται ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μπάρκα: Έξαλλος ο Λιάγκας - "Οταν βγήκε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός κανείς δεν είπε τίποτα" [βίντεο]

"Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο: Ο Λιάγκας είναι χοντρός, δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Λιάγκας: Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας

Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Οταν έγραψαν σε εξώφυλλο εφημερίδας ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή «το Πρωινό» αναφέρθηκαν στην επίμαχη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου και το body shaming που έκανε στη Δανάη Μπάρκα, ενώ σχολίασαν και την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την παρουσιάστρια του Mega. Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί στο παρελθόν για τα κιλά του και επαίνεσε το κοινό που υποστήριξε τη Δανάη Μπάρκα. «Να μιλήσω κι εγώ, ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για το κύμα υποστήριξης που δέχεται η Δανάη Μπάρκα. Προφανώς, όλοι οι λογικοί άνθ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Οταν έγραψαν σε εξώφυλλο εφημερίδας ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

“Μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να την δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας. Η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα πυροδότησε μια σειρά από σχόλια και εξελίξεις και έτσι το θέμα έφτασε προς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

«Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για τη Δανάη Μπάρκα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν με λέγαμε χοντρό δεν είδα καμιά ευαισθησία»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν με λέγαμε χοντρό δεν είδα καμιά ευαισθησία» Με αφορμή την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος υπερασπίζεται ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο σχόλιο που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί ανοιχτά στον «αέρα» του Πρωινού. «Να πω κι εγώ ως παθών, ως άνθρωπος που έχω […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»