Ελένη Κούρκουλα: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»

10:48 - 17/06/2022

Κατάθεση έδωσε χθες Πέμπτη η ηθοποιός και πολιτικός Ελένη Κούρκουλα, στην εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου είναι […] The post Ελένη Κούρκουλα: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Κούρκουλα: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»

Κατάθεσή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε η στενή φίλη του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, Ελένη Κούρκουλα.Κατάθεσή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε η στενή φίλη του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, Ελένη Κούρκουλα.Μέρος της κατάθεσης προβλήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» του ANT1. Γ.Β.: Αναφέρατε τους όρους περίεργες προσωπικότητες για τους καταγγέλλοντες. Τι εννοείτε; Ε.Κ.: Είναι κάποιοι νεαροί που λένε ότι ονειρεύονταν να γίνουν οι ένας Ρουβάς κι ο άλλος μεγάλος σταρ. Αναρωτιέμαι από την επαφή τους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται και εχθές Πέμπτη 16 Ιουνίου έδωσε την κατάθεσή της στο To άρθρο Ελένη Κούρκουλα: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Υπάρχει πολύς φθόνος στο θέατρο»

Διαβάστε το στο news.gr

Ελένη Κούρκουλα: "Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς"

Τι υποστήριξε στην κατάθεση της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη περνά δύσκολα στο μοναστήρι

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Κατερίνα Καινούργιου για την αισθητική επέμβαση: «Παρασκευή μπήκα στο χειρουργείο, Δευτέρα μία χαρά ήρθα στην εκπομπή»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»