Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η οικογένειά μου ήταν Τούρκοι υπήκοοι, πήρα ελληνική υπηκοότητα το ’90»

19:20 - 16/06/2022

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος την Πέμπτη 16/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η οικογένειά μου ήταν Τούρκοι υπήκοοι, πήρα ελληνική υπηκοότητα το ’90» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η οικογένειά μου ήταν Τούρκοι υπήκοοι, πήρα ελληνική υπηκοότητα το ’90

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν την Πέμπτη (16/6) καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς του στην Ελλάδα ως μετανάστες. «Ήταν εποχή διάλυσης για εμένα. Όλοι οι φίλοι μου φεύγανε. Ήταν μια γενική κατάσταση. Αφήσαμε πολύ λιγότερους πίσω. Υπήρχε ρεύμα φυγής. Κάποιους τους διώχνανε μέσα σε 24 ώρες, αυτοί ήταν οι μη Τούρκοι υπήκοοι, η δική μου οικογένεια ήταν γνήσιοι Τούρκοι υπήκοοι. Πήρα ελληνική υπηκοότητα το 1990. Δεν μας έδιναν εδώ. Φαντάζομαι το Υπουργείο Εξωτερικών ήθελε να συ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντώνης Καφετζόπουλος για το ξεσπίτωμα από την Κωνσταντινούπολη: Δεν μας έδιναν ελληνική υπηκοότητα εδώ

«Ανανέωνα κάθε χρόνο την άδεια παραμονής αλλοδαπού»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»