Τέλος η Αφροδίτη Λατινοπούλου από την ΝΔ μετά τις δηλώσεις της για την Δανάη Μπάρκα

15:16 - 16/06/2022

Τέλος η Αφροδίτη Λατινοπούλου από την ΝΔ μετά τις δηλώσεις της για την Δανάη Μπάρκα Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές. «Κόβεται» από τα ψηφοδέλτια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το άδειασμα από τη Νέα Δημοκρατία και οι αποστωματικές απαντήσεις από τη Δανάη Μπάρκα

Αφροδίτη Λατινοπούλου και Δανάη Μπάρκα είναι δύο πρόσωπα που συζητήθηκαν τα τελευταία 24ωρα μετά τα σχόλια της πρώτης για το «λάθος πρότυπο υγείας» με αφορμή φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό. Μάλιστα τα σχόλια αυτά έφεραν μάλιστα αντίδραση από πηγές της ΝΔ καθώς και απαντήσεις από την ίδια τη Δανάη Μπάρκα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου και σχολίασε πως «αποτελεί λάθος πρότυπο υγείας». «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερα 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπογδάνος στηρίζει Λατινοπούλου: Τι είπε ο βουλευτής για τη Δανάη Μπάρκα

Στήριξη στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου βρήκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τις δηλώσεις της για την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.Στήριξη στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου βρήκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τις δηλώσεις της για την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και εκ των ιδρυτών του κόμματος «Εθνική Δημιουργία» πήρε το μέρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, σημειώνοντας πως «η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή