Αθηναΐς Νέγκα: «Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα»
15:10 - 16/06/2022
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή Ελένη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο ερωτήσεις που δέχεται συνήθως όταν δίνει συνέντευξη, […]
The post Αθηναΐς Νέγκα: «Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηναΐς Νέγκα: Αν παραμείνουμε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα
Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε την Πέμπτη (16/6) μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και τη Δέσποινα Τσόκου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο άγχος που της δημιουργεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι 14 χρόνια νεότερος ενώ εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων. «Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί», δήλωσε. «Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, «έχετε λεύκη» και «ο άνδρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα». Η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε τι κρύβει η εξής φράση που έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑθηναΐς Νέγκα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: Αν παραμείνουμε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα
«Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος»
Διαβάστε το στο news.grΑθηναΐς Νέγκα: "Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα"
"Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΑθηναΐς Νέγκα: «Ο σύζυγός μου είναι 14 χρόνια μικρότερος όταν θα είμαι 60, θα είναι 45 και αuτό είναι πρόβλημα»
Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές [...]
The post Αθηναΐς Νέγκα: «Ο σύζυγός μου είναι 14 χρόνια μικρότερος όταν θα είμαι 60, θα είναι 45 και αuτό είναι πρόβλημα» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr