Πληρωμένη απάντηση Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

11:48 - 16/06/2022

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ανάρτησή της στα social media, η οποία έκανε λόγο «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture» βάζοντας στο στόχαστρό της τη Δανάη Μπάρκα και το σώμα. Όμως, η παρουσιάστρια του MEGA δεν μάσησε και απάντησε στην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.  Η Δανάη Μπάρκα απάντησε ... Περισσότερα To άρθρο Πληρωμένη απάντηση Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα σε Λατινοπούλου: "Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με αυτό το σώμα θέλω να κάνω παιδί"

Η αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα στα σχόλια της Λατινοπούλου για το σώμα της που θεωρεί "λάθος πρότυπο".

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πως το νέο ρωσικό πλήγμα στην Ουκρανία μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα για την Ελλάδα

Χρήσιμες συμβουλές για το στέγνωμα των ρούχων τον χειμώνα

Φιλέτα σολομού γλασαρισμένα με καστανή ζάχαρη μέλι και μουστάρδα

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας υπάρχουν τα περισσότερα πωλητήρια σπιτιών

Η διαγραφή Σαμαρά και το «στοίχημα» της πολιτικής σταθερότητας - Θα επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση;

Άνω των 3 δισ. αναμένονται φέτος οι συναλλαγές χωρίς μετρητά