Ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ με κεντρικό μήνυμα «Δώσε αξία στα σκουπίδια σου»

11:00 - 16/06/2022

Χαμηλός βαθμός ικανοποίησης των πολιτών από τη σημερινή διαχείριση, ελλιπής ενημέρωση και σύγχυση σχετικά με τις αρμοδιότητες αναδεικνύονται σε σχετική έρευνα που παρουσιάστηκε στις 02/06/2022 από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ. Με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της «Έρευνας Κοινής Γνώμης στην Αττική για τον Διαχωρισμό των Απορριμμάτων και την Ανακύκλωση», στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Περιφερειάρχης ... Περισσότερα To άρθρο Ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ με κεντρικό μήνυμα «Δώσε αξία στα σκουπίδια σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκίνησε επίσημα η εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ με κεντρικό μήνυμα “Δώσε αξία στα σκουπίδια σου”

Ο Χαμηλός βαθμός ικανοποίησης των πολιτών από τη σημερινή διαχείριση, ελλιπής ενημέρωση και σύγχυση σχετικά με To άρθρο Ξεκίνησε επίσημα η εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ με κεντρικό μήνυμα “Δώσε αξία στα σκουπίδια σου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζέιμι Λι Κέρτις και Πάμελα Άντερσον πόζαραν μαζί στα βραβεία SAG – «Το τελευταίο μας δέσιμο»

MasterChef 2025: Νικήτρια μπριγάδα η Μπορντό στα 3 απαιτητικά Mystery Boxes – Στον «τάκο» Βασίλης και Λουκάς

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου στέλνουν μηνύματα να πάθω καρκίνο εγώ και τα παιδιά μου»

Eurobasket 2025: Η τελική βαθμολογία του προκριματικού ομίλου της Εθνικής μπάσκετ

Φωτιά στη Νάξο στην περιοχή Σίφωνες – Δεν απειλείται οικισμός

Eurobasket 2025: Οι 24 ομάδες που προκρίθηκαν στην διοργάνωση – Η κλήρωση και ο πιθανός όμιλος της Εθνικής μπάσκετ