Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο λόγος που είπε «ναι» στο Survivor και οι αποκαλύψεις για το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα
16:50 - 15/06/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 15/6 η Βρισηίδα Ανδριώτου, στην
To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο λόγος που είπε «ναι» στο Survivor και οι αποκαλύψεις για το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο απίστευτος λόγος που μπήκε στο Survivor και οι αποκαλύψεις για τον Σπύρο
Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρώτη της εμφάνιση μετά το SurvivorΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒρισηίδα Ανδριώτου: Ήταν αληθινό το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα;
«Αλήθεια έχουμε δεθεί. Είμαι σίγουρη. Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη. Όντως ισχύει», απάντησε η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν την ρώτησε ο Νίκος […]
The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Ήταν αληθινό το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα; appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Ο απίστευτος λόγος που μπήκε στο Survivor και οι αποκαλύψεις για τον Σπύρο
Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Survivor Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου, στην πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor. To μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Ήταν αληθινό το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα;
Η σχέση με τον συμπαίκτη της απασχόλησε αρκετά την κουβέντα τους
Διαβάστε το στο patrasevents.gr