«Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου», λέει η Βρετανίδα που έκανε την καταγγελία στα Μάλια
11:50 - 15/06/2022
«Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» λέει η 33χρονη στην Daily Mail και κατηγορεί τους Έλληνες αστυνομικούς ότι «τα έκαναν μαντάρα» και άφησαν τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάλια: «Σίγουρη 100%» ότι δεν την βίασε ο πατέρας της δηλώνει η 34χρονη Βρετανίδα τουρίστρια
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία μιας 34χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια. Τα στοιχεία των Αρχών – μέχρι στιγμής – «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον πατέρα της, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως είναι σίγουρη πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. ... Περισσότερα
To άρθρο Μάλια: «Σίγουρη 100%» ότι δεν την βίασε ο πατέρας της δηλώνει η 34χρονη Βρετανίδα τουρίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου», λέει η Βρετανίδα που έκανε την καταγγελία στα Μάλια
«Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» λέει η 33χρονη στην Daily Mail και κατηγορεί τους Έλληνες αστυνομικούς ότι «τα έκαναν μαντάρα» και άφησαν τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr«Είμαι σίγουρη 100% ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου»
Σοκ προκαλούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία μιας 34χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια. Τα στοιχεία των Αρχών – μέχρι στιγμής – «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον 62χρονο πατέρα της, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως είναι σίγουρη πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ειδικότερα, […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr