Mike: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό μας»
09:00 - 15/06/2022
Στο πάρτι που διοργάνωσε η Capital για να βραβεύσει τους καλλιτέχνες της, χθες το βράδυ, συνάντησε
To άρθρο Mike: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mike: Δεν έχω καμία επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού
«Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης», λέει ο Mike. Ο Mike απάντησε για τη σχέση του σήμερα με την πρώην σύντροφό του, την Έλενα Τσαγκρινού. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως δεν έχουν επικοινωνία και ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. «Όχι, κάποια άλλη σχέση δεν έχω κάνει. Αλλά γενικά, εντάξει… Η κοπέλα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι φίλη ... Περισσότερα
To άρθρο Mike: Δεν έχω καμία επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitMike: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Έλενα Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό τους;
Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike ύστερα από πέντε χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, όμως ποια είναι σήμερα...
Διαβάστε το στο govastileto.gr