Γιώργος Αρσενάκος: ««Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έμεινα χωρίς δουλειά και χωρίς αυτοκίνητο»
17:34 - 14/06/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος την Τρίτη 14/6. Ο
To άρθρο Γιώργος Αρσενάκος: ««Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έμεινα χωρίς δουλειά και χωρίς αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αρσενάκος: Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήμουν 30 χρονών
Όσα αποκάλυψε από καρδιάς ο Γιώργος Αρσενάκος στον Νίκο Μουτσινά. Στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” βρέθηκε την Τρίτη ο Γιώργος Αρσενάκος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, CEO της Panik Records μίλησε για τη τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν τον απέλυσαν από την εταιρεία που εργαζόταν. «H ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Αρσενάκος: Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήμουν 30 χρονών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Αρσενάκος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου - Ήμουν 30 χρονών χωρίς δουλειά»
Άκρως απολυπτικός για τη ζωή του ο Γιώργος ΑρσενάκοςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Γιώργος Αρσενάκος σε μια συγκινητική εξομολόγηση: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήμουν 30 χρονών»
Ο Γιώργος Αρσενάκος, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Ένα θέλω μπορεί», βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης καλεσμένος […]
The post Ο Γιώργος Αρσενάκος σε μια συγκινητική εξομολόγηση: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήμουν 30 χρονών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr