Στέλλα Δημητρίου: Το μοντέλο θα γίνει μαμά για πρώτη φορά

14:54 - 14/06/2022

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Στέλλα Δημητρίου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και To άρθρο Στέλλα Δημητρίου: Το μοντέλο θα γίνει μαμά για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Στέλλα Δημητρίου θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα

H Στέλλα Δημητρίου, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.H Στέλλα Δημητρίου, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.Την είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε σήμερα η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα ενώ τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα. «Είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ραφαέλ Ναδάλ: Πανευτυχής ο τενίστας – Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Ραφαέλ Ναδάλ: Πανευτυχής ο τενίστας – Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά 15/06/2022 Ραφαελ Ναδάλ και Μέρι Περεγιό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγος του κορυφαίου Ισπανού τενίστα είναι έγκυος. Σύμφωνα με το περιοδικό Hola, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και ανυπομονεί να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του μωράκι. Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια ενώ τον Οκτώβριο του 2019 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Ναδάλ στο παρελθόν είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς. «Προφανώς σκοπεύω και θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ τα παιδιά», είχε πει το 2018. Τέσσερα χρόνια μετά, ετοιμάζεται για την μεγάλη στιγμή που θα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»