Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στη σειρά του ΣΚΑΙ, είναι απόφαση άλλου και όχι δική μου»
13:24 - 14/06/2022
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο Ντάνος […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στη σειρά του ΣΚΑΙ, είναι απόφαση άλλου και όχι δική μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor: «Είχαν γίνει συζητήσεις για την παρουσίαση, αλλά δεν προχώρησε»
Για το Survivor μίλησε σε ακόμη μία συνέντευξή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής ρου ριάλιτι επιβίωσης το 2017.Για το Survivor μίλησε σε ακόμη μία συνέντευξή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής ρου ριάλιτι επιβίωσης το 2017.Ο «Ντάνος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον «Φύλακα Άγγελο» και το φιλανθρωπικό έργο, αλλά και στις συζητήσεις που είχε με τον ΣΚΑΪ, για μία τηλεοπτική σειρά και για τo Survivor. «Κάθε χρονιά του Survivor, η παραγωγή και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν θα είμαι στη σειρά του ΣΚΑΙ, είναι απόφαση άλλου και όχι δική μου"
"Στην αρχή είχαμε συμφωνήσει προφορικά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr