Έκρηξη έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: «Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου»

07:26 - 14/06/2022

Γκαζάκια έσκασαν μετά τις 3:00 τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. «Έχουμε αναβάθμιση στον κίνδυνο, μας βάλανε φωτιά. Πάμε στο χειρότερο. Για κάποιους μήνες ήρθε η Αστυνομία, μετά δεν έβγαιναν οι βάρδιες και σταμάτησε. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε. Μόλις άνοιξα το μπαλκόνι άκουσα τους απέναντι γειτόνους να μας λένε “

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκρηξη έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: «Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος»

«Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Αρης Πορτοσάλτε: «Εχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου» λέει για την επίθεση με γκαζάκια

Αρης Πορτοσάλτε: «Εχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου» λέει για την επίθεση με γκαζάκια Γκαζάκια έσκασαν μετά τις 3:00 τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά Τα ξημερώματα της Τρίτης εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια στην είσοδο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Το GNTM επιστρέφει στο Star

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Απείλησαν νεαρή υπάλληλο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Μέχρι πότε θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τις επόμενες ημέρες

Βαλίτσες για Ρωσια θα ετοιμάσει το 2025 ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 27/12/2024