Η αποκάλυψη της Τσαλιγοπούλου για Μικρούτσικο έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανατριχιάσει

12:00 - 12/01/2020

Μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο αποκάλυψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και […] The post Η αποκάλυψη της Τσαλιγοπούλου για Μικρούτσικο έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανατριχιάσει appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τσαλιγγοπούλου: Η αποκάλυψη για τον Θάνο Μικρούτσικο έκανε την Χριστίδου να ανατριχιάσει

Έλα Χαμογέλα: Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής (12-01)  η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η άγνωστη ιστορία της Τσαλιγοπούλου με τον Θάνο Μικρούτσικο που έκανε τη Χρηστίδου να ανατριχιάσει

Μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο αποκάλυψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαρία Ζαφείρη... The post Η άγνωστη ιστορία της Τσαλιγοπούλου με τον Θάνο Μικρούτσικο που έκανε τη Χρηστίδου να ανατριχιάσει appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Eλένη Τσαλιγοπούλου: Η αποκάλυψη για το Θάνο Μικρούτσικο που συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου! Βίντεο

Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχεις κάτι μαζί μου;”, του λέω “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει “το γράμμα μου δεν το πήρες;”. “Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. The post Eλένη Τσαλιγοπούλου: Η αποκάλυψη για το Θάνο Μικρούτσικο που συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου! Βίντεο appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε