Η αποκάλυψη της Τσαλιγοπούλου για Μικρούτσικο έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανατριχιάσει
12:00 - 12/01/2020
Μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο αποκάλυψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και […]
The post Η αποκάλυψη της Τσαλιγοπούλου για Μικρούτσικο έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανατριχιάσει appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Τσαλιγγοπούλου: Η αποκάλυψη για τον Θάνο Μικρούτσικο έκανε την Χριστίδου να ανατριχιάσει
Έλα Χαμογέλα: Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής (12-01) η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Διαβάστε το στο NewsBombΗ άγνωστη ιστορία της Τσαλιγοπούλου με τον Θάνο Μικρούτσικο που έκανε τη Χρηστίδου να ανατριχιάσει
Μια άγνωστη ιστορία με τον Θάνο Μικρούτσικο αποκάλυψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαρία Ζαφείρη...
The post Η άγνωστη ιστορία της Τσαλιγοπούλου με τον Θάνο Μικρούτσικο που έκανε τη Χρηστίδου να ανατριχιάσει appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grEλένη Τσαλιγοπούλου: Η αποκάλυψη για το Θάνο Μικρούτσικο που συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου! Βίντεο
Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχεις κάτι μαζί μου;”, του λέω “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει “το γράμμα μου δεν το πήρες;”. “Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”.
The post Eλένη Τσαλιγοπούλου: Η αποκάλυψη για το Θάνο Μικρούτσικο που συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου! Βίντεο appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr