Mick Jagger: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

20:30 - 13/06/2022

Οι Rolling Stones ανέβαλαν σήμερα συναυλία τους στο Άμστερνταμ αφότου ο τραγουδιστής τους Mick Jagger βρέθηκε θετικός στην Covid-19, ανακοίνωσε το διάσημο βρετανικό συγκρότημα. “Οι Rolling Stones λυπούνται βαθύτατα για την αποψινή αναβολή, αλλά η ασφάλεια του κοινού, των συναδέλφων μουσικών και του πληρώματος της περιοδείας πρέπει να έχει προτεραιότητα”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Δείτε […] The post Mick Jagger: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζάστιν Τριντό: Βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό

O πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε εκ νέου θετικός στην Covid-19, χωρίς ωστόσο να έχει σοβαρά συμπτώματα, όπως τον περασμένο Ιανουάριο. «Θα ακολουθήσω τις συστάσεις της δημόσιας υγείας και θα απομονωθώ. Είμαι καλά, και αυτό χάρη στα εμβόλιά μου», εξήγησε σε μήνυμά του Twitter ο αρχηγός της καναδικής κυβέρνησης που ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στο Λος ‘Αντζελες, για τη σύνοδο κορυφής της Αμερικής, μαζί με άλλους 20 ηγέτες της αμερικανικής ηπείρου προκειμένου να συζητήσουν θέματα που επηρεάζουν τις χώρες τους, συμπεριλαμβανομένης της μετανάστευσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ο Τριντό είχε ειδικότερα διμερή συνάντηση με τον Αμερικανό πρόε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια