Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

13:46 - 13/06/2022

Στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Γαρδέλης. Τα όσα είπε όμως, για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν […] The post Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυρ και μανία ο Λιάγκας με τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

Δηλώσεις του Γαρδέλη πυροδότησαν αντιδράσεις στον αέρα

Διαβάστε το στο in.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι δηλώσεις για Φιλιππίδη που προκάλεσαν την αντίδραση του Λιάγκα – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με ανανεωμένο look καθώς πλέον είναι… ξανθός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον To άρθρο Σταμάτης Γαρδέλης: Οι δηλώσεις για Φιλιππίδη που προκάλεσαν την αντίδραση του Λιάγκα – «Τι δεν έχει καταλάβει;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

«Όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα,

Διαβάστε το στο el.gr

«Όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Σταμάτης Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Γαρδέλης. Τα όσα είπε όμως, για τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλέξης Κούγιας: «Δακρύβρεκτες δηλώσεις του Δερμιτζάκη – Ο Θεός βλέπει και τιμωρεί»

Απάντηση στις δηλώσεις Δερμιτζάκη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας με ατάκες που θα συζητηθούν Απάντησε στις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη, ο Αλέξης Κούγιας, με φράσεις και ατάκες που θα συζητηθούν. Αναλυτικά η δήλωση Κούγια: Διάβασα τις δακρύβρεκτες δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη περί δήθεν τιμωρίας της Βέροιας, γιατί δήθεν πήρε το πρωτάθλημα στον όμιλο […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Σφοδρές αντιδράσεις στο “Πρωινό” με τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη και Κιμούλη

Πώς αντέδρασαν ο Γιώργος Λιάγκς και η Φαίη Σκορδά στις δηλώσει του Σταμάτη Γαρδέλη;

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»