Σόνια Θεοδωρίδου: Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια «κατέληξε» και άφησε 3 παιδιά
13:36 - 13/06/2022
Η γνωστή σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το τρομερό ατύχημα που της στοίχισε, τον «χαμό» της αδελφής της αλλά και τον επικείμενο, δεύτερο γάμο της. Η Σόνια Θεοδωρίδου, μίλησε στην κάμερα του MEGA για το επάγγελμά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Άκουσα την Μαρία Κάλλας ... Περισσότερα
To άρθρο Σόνια Θεοδωρίδου: Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια «κατέληξε» και άφησε 3 παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σόνια Θεοδωρίδου: Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια «κατέληξε» και άφησε 3 παιδιά
Η Σόνια Θεοδωρίδου, μίλησε στην κάμερα του MEGA για το επάγγελμά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, πέθανε και άφησε 3 παιδιά»
Η Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το τρομερό ατύχημα που της στοίχισε, τον «χαμό» της αδελφής της & τον επικείμενο, δεύτερο γάμο της. Η γνωστή σοπράνο, μίλησε για το επάγγελμά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Άκουσα την Μαρία Κάλλας όταν ήμουν μικρή και είπα αυτό θέλω να γίνω. Όταν […]
Το άρθρο «Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, πέθανε και άφησε 3 παιδιά» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr