Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή»

09:40 - 13/06/2022

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η To άρθρο Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονυσία Κουκίου «Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, γίνονται τα πάντα, μπορείς να αποκτήσεις παιδί»

Η σταρ Ελλάς του 2008 εξηγεί γιατί επέλεξε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εξομολόγηση της Διονυσίας Κουκίου: «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου, η οποία αναφέρθηκε στο modelling αλλά και στο σοβαρό χειρουργείο που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»