Survivor: Εν εξάλλω ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

21:20 - 12/06/2022

Δίχως την Βρισηίδα Ανδριώτου θα πρέπει να βαδίσει στο εξής στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας. Το γοητευτικό μοντέλο αποχώρησε από τον […] The post Survivor: Εν εξάλλω ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Απελπιστικά μόνη νιώθει η Ασημίνα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

«Μου λείπει ήδη πολύ. Ξύπνησα το πρωί και δεν ήταν δίπλα μου», είπε η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έξαλλος ο Μαρτίκας με την αποχώρηση της Βρισηίδας: «Εσείς την διώξατε, αδικώντας την» (vid)

Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Survivor: Οργή για τον Μαρτίκα και συγκίνηση για την Ασημίνα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Η αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor δημιούργησε αντίθετα συναισθήματα για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Διαβάστε το στο Gazzetta

Survivor: Οργή για τον Μαρτίκα και συγκίνηση για την Ασημίνα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Η αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor δημιούργησε αντίθετα συναισθήματα για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα ΧατζηανδρέουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Δίχως την Βρισηίδα Ανδριώτου θα πρέπει να βαδίσει στο εξής στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας. Το γοητευτικό μοντέλο αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο και προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του προς την μπλε ομάδα κατηγορώντας την ανοιχτά πως σε αυτήν οφείλεται η άδικη υποψηφιότητα και κατ’ επέκταση αποχώρηση της πρώην συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου. «Μου κάνει τρομερή εντύπωση κάτι! Η μπλε ομάδα ψήφισε την Βρισηίδα. Κατ’ εμέ, και ήμουν έντονος απέναντι τους, την αδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor – Σπύρος Μαρτίκας: Ξεσπά μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου – «Η αδικία δεν μαζεύεται»

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον η Βρισηίδα Ανδριώτου, γεγονός που στενοχώρησε τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος πρέπει To άρθρο Survivor – Σπύρος Μαρτίκας: Ξεσπά μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου – «Η αδικία δεν μαζεύεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε