Γιάννης Σπαλιάρας: «Συζητάω για ένα αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση»
16:40 - 12/06/2022
Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις»Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπαλιάρας: «Συζητώ για ένα καινούργιο παιχνίδι στην τηλεόραση»-Τί αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή
Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.«Ασχολήθηκα με τους αυτόματους πωλητές ζωοτροφών, όταν βρήκα τη γάτα μου να κλαίει στον κήπο», λέει ο διάσημος ηθοποιός για την καινούργια του ενασχόληση, ωστόσο δεν έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση. «Συζητάω για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»
Για τα τηλεοπτικά και επαγγλματικά του σχέδια μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή Τι λες Τώρα
To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Σπαλιάρας: Συζητά για αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση
Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για μία σειρά από θέματα - Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αθλητικού περιεχομένου
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr