Γιάννης Σπαλιάρας: «Συζητάω για ένα αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση»

16:40 - 12/06/2022

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις»Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαλιάρας: «Συζητώ για ένα καινούργιο παιχνίδι στην τηλεόραση»-Τί αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.«Ασχολήθηκα με τους αυτόματους πωλητές ζωοτροφών, όταν βρήκα τη γάτα μου να κλαίει στον κήπο», λέει ο διάσημος ηθοποιός για την καινούργια του ενασχόληση, ωστόσο δεν έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση. «Συζητάω για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου»

Για τα τηλεοπτικά και επαγγλματικά του σχέδια μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή Τι λες Τώρα To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω φτάσει κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Συζητά για αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για μία σειρά από θέματα - Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αθλητικού περιεχομένου Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Καθηγητής πληροφορικής έβαζε χέρι μέσα από τις μπλούζες των μαθητριών του και μετά τις εκβίαζε

Η λαϊκή αγορά... στην πόρτα σου - Πώς λειτουργεί νέα εφαρμογή

Η Τουρκική κατοχή στην ατζέντα της συνεδρίασης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών στην Κύπρο

Δώρο Χριστουγέννων 2024: Νωρίτερα η καταβολή του στους δικαιούχους - Πότε θα πληρωθεί

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-3: Εύκολα στο ντέρμπι η Ένωση για τη Volley League Γυναικών

Υπουργείο Παιδείας: Ειδική προκήρυξη για πρόσληψη Δασκάλων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις