Βέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»
16:28 - 12/06/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου […]
The post Βέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέφα Αλεξιάδου: 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε στην μακρόχρονη τηλεοπτική της παρουσία, τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη διάθεση να μην επιστρέψει στο γυαλί. Πιο συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω πως παρόλο που δεν πήρα δεκάρα σε αυτούς χρωστάω την καριέρα μου. Και στην Πόπη Χατζηδημητρίου και στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ρούλα Κορομηλά. Και οι τρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο thebest.grΒέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε στην μακρόχρονη τηλεοπτική της παρουσία, τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη διάθεση να μην επιστρέψει στο γυαλί. Πιο […]
Το άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒέφα Αλεξιάδου: «Δεκατρία χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»-Σε ποιές γυναίκες «χρωστάει την καριέρα της»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.Πιο συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»
«Δεν μιλάω καθόλου με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω γιατί… το έφερε η ζωή»
Διαβάστε το στο news.grΒέφα Αλεξιάδου: “Ήμουν 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πήρα δεκάρα”
Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου, αποκάλυψε πως για 13 χρόνια, που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, δεν έλαβε ποτέ αμοιβή. Για την τηλεοπτική της καριέρα ως μαγείρισσα, για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον θάνατο των παιδιών της, έκανε λόγο η Βέφα Αλεξιάδου. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη μαγείρισσα παραχώρησε μια συνέντευξη στην […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα»! video
Αφοπλιστικά ειλικρινής η Βέφα Αλεξιάδου στην τηλεοπτική της συνέντευξη!Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr