Ελένη Κούρκουλα: «Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη»

11:04 - 12/06/2022

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Ελένη Κούρκουλα. Η γνωστή ηθοποιός, που κατέθεσε υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη στη δίκη, […] The post Ελένη Κούρκουλα: «Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Δημήτρης είναι φίλος μου 30 χρόνια. Οι άνθρωποι που τον μήνυσαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Ελένη Κούρκουλα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και υπερασπίστηκε τον φίλο της Δημήτρη Λιγνάδη.Η Ελένη Κούρκουλα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και υπερασπίστηκε τον φίλο της Δημήτρη Λιγνάδη.Όπως είναι γνωστό στη δίκη κατέθεσε υπέρ του και τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται το κόστος της υπεράσπισης. «Εγώ βρέθηκα στο δικαστήριο ως όφειλα, γιατί είχα νομικό καθήκον, αλλά θα ήμουν εκεί και από ηθικό καθήκον για την αποκατάσταση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ο Λιγνάδης δεν έχει μηνυθεί από τον εργασιακό του χώρο. Είναι περίεργο αυτό» υποστήριξε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Η Ελένη Κούρκουλα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και υπερασπίστηκε τον φίλο της [...] The post Ελένη Κούρκουλα: «Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Κατερίνα Καινούργιου για την αισθητική επέμβαση: «Παρασκευή μπήκα στο χειρουργείο, Δευτέρα μία χαρά ήρθα στην εκπομπή»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»