Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής μου έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα»

20:26 - 10/06/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων, […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής μου έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου»

Το παράπονο του εξέφρασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή. Στα πισώπλατα μαχαιρώματα, όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, που δέχθηκε από τον συνάδελφο του, Λευτέρη Πανταζή εστιάζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού. Έχετε παράπονο από το πώς σας συμπεριφέρθηκαν κάποιοι συνάδελφοί σας. Τους το έχετε πει; ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής μου έκλεβε τα τραγούδια – Έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ατάκες - φωτιά από τον Γιάννη Φλωρινιώτη για τον «ΛΕΠΑ»

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν είχα φράγκο για να κάνω τις βαφτίσεις των παιδιών και τον γάμο μου, βοήθησαν τα πεθερικά μου»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Εάν μου το ζητούσε εκείνος, θα πολιτευόμουν μαζί του με μεγάλη μου χαρά»

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»