Μίλτος Μακρίδης: Πολλοί μου έλεγαν ότι στη θέση μου θα έβαζαν τέλος στη ζωή τους – Είχα και σκοτεινές στιγμές

20:24 - 10/06/2022

«Ξυπνάω ένα πρωί και ξαφνικά δεν είχα ούτε ένα ευρώ». Αυτή η φράση περικλείει όλη την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν αρκετά χρόνια ο Μίλτος Μακρίδης και τον άλλαξε ολοκληρωτικά ως άνθρωπο. Ο παρουσιαστής, το πρωί της Παρασκευής (10/06) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και μίλησε για την οικονομική περιπέτεια που βίωσε. «Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα, έκλεψε τους πελάτες τις τράπεζας. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε για εμένα το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο lockdown, 20 χρόνια μετά. Για να το διαχειριστώ εξαφανίστηκα από την τηλεόραση», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης. «Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εργάτες οικοδομής έπεσαν από ύψος 15 μέτρων στην Κρήτη

«Στον μαχητή μου», γράφει το στεφάνι της συζύγου του Αντώνη Λυμπέρη πάνω από το φέρετρο – Σήμερα η πολιτική κηδεία

Κίνηση τώρα: Με δυσκολία η κυκλοφορία στην Κηφισίας λόγω τροχαίου 

Πυροσβέστες εντόπισαν σορό ηλικιωμένου σε αυτοκίνητο που πήρε φωτιά

Yπάρχει τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα; Ναι, και συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα μόνο για εσάς

Η παράξενη ιστορία της δημιουργίας της πρώτης τσίχλας που έγινε… τυχαία