Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στον Μαρτίκα με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας δεν είναι παιδάκι»

14:06 - 10/06/2022

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το ειδύλλιό της με τον φαρμακοποιό - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Για τη Ναυσικά είπα ότι ο σύντροφός της δεν είναι του γούστου μου!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it», όπου μίλησε για τα… νεύρα της στο παιχνίδι, τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it», όπου μίλησε για τα… νεύρα της στο παιχνίδι, τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.«Αισθάνομαι περίεργα που έφυγα, νιώθω πως η ζωή μου ήταν η καλύβα. Δεν μάζευα τσόχες για το κρεβάτι μου, ήθελα να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στον Μαρτίκα με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας δεν είναι παιδάκι»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor μίλησε για το ειδύλλιό της με τον φαρμακοποιό - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και στο ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στον Μαρτίκα με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας δεν είναι παιδάκι»

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Βρισηίδα για Μαρτίκα στο Survivor: Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του – Είναι άντρας, δεν είναι παιδάκι

«Ο σύντροφος της Ναυσικάς δεν είναι του γούστου μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: "Στον Μαρτίκα με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας δεν είναι παιδάκι"

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το ειδύλλιό της με τον φαρμακοποιό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor – Βρισηίδα για Μαρτίκα: «Είναι άντρας, δεν είναι παιδάκι»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην κάμερα του Love it για όλους και για όλα. Τι είπε για τον Μαρτίκα; The post Survivor – Βρισηίδα για Μαρτίκα: «Είναι άντρας, δεν είναι παιδάκι» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βομβαρδισμός από κακεντρεχή σχόλια στην αποκάλυψη της τέταρτης εγκυμοσύνης της Mariah

Η πολυτελής σάλτσα ΧΟ είναι η βασίλισσα του umami

Μεταμόρφωση: Η στιγμή που οι διαρρήκτες φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο από το κατάστημα με έπιπλα

Κατατέθηκε στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο με πρόσθετες θετικές ρυθμίσεις - Αναλυτικά τι περιλαμβάνει

Η Μάιλι Σάιρους αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει αντιγράψει τραγούδι του Μπρούνο Μαρς