Ηλίας Μαμαλάκης: Στο Masterchef με κούρασαν οι συνεντεύξεις και οι ίντριγκες
12:48 - 10/06/2022
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε αρχικά για τα 12 χρόνια απουσίας του από την ελληνική τηλεόραση. Όπως λέει, τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν μετά το 2010. «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές, ενώ οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές» ... Περισσότερα
To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Στο Masterchef με κούρασαν οι συνεντεύξεις και οι ίντριγκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Μαμαλάκης για MasterChef: «Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πάρα πολύ»
Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το ριάλιτι μαγειρικής, την 12ετή αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και την απώλεια της πρώτης του συζύγου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗλίας Μαμαλάκης: «Έσφαξε με το γάντι» το MasterChef – «Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες…»
Τι τον κούραζε στο ριάλιτι μαγειρικής;
Διαβάστε το στο in.grΗλίας Μαμαλάκης για MasterChef: Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πολύ
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης και αναφέρθηκε στα 12 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση ενώ χαρακτήρισε «αστέρι» τον Άκη Πετρετζίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει από το 2010, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, εξηγώντας ότι: «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές». «Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», είπε για τα χρόνια που παρουσίαζε μαγειρικές εκπομπές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολούθησε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr