Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: «Έχει έναν συλλογισμό που δεν μπορώ να παρακολουθήσω»

11:22 - 10/06/2022

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τον Αλέξη Κούγια, αλλά […] The post Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: «Έχει έναν συλλογισμό που δεν μπορώ να παρακολουθήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: Έχει έναν περιπλεγμένο συλλογισμό που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα αλλά και τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια. «Καταλαβαίνω τους δικηγόρους γιατί είναι αναγκασμένοι να υπερασπιστούν τον πελάτη τους άσχετα αν έχει δίκιο. Είναι λάθος του κυρίου Κούγια να βγαίνει και να κάνει κρίσεις για τους μάρτυρες και να προδικάζει την απόφαση του δικαστηρίου» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τόνισε πως: «Δεν ακολούθησα το επάγγελμα του δικηγόρου γιατί δεν μπορούσα να υπερασπιστώ ανθρώπους που λένε ψέματα. Μου είναι δυσάρεστο. Η κοινή γνώμη ακούει τα ομοφοβικά σχόλια κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό της – Η δικαιοσύνη θα κρίνει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίο μίλησε για τον Αλέξη To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό της – Η δικαιοσύνη θα κρίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μπιμπίλας για Κούρκουλα: "Έχει έναν συλλογισμό που δεν μπορώ να παρακολουθήσω"

"Ο κάθε μάρτυρας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον φίλο του, αρκεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη περνά δύσκολα στο μοναστήρι

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Κατερίνα Καινούργιου για την αισθητική επέμβαση: «Παρασκευή μπήκα στο χειρουργείο, Δευτέρα μία χαρά ήρθα στην εκπομπή»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»