«Έμεινε» ο Σταμάτης Κραουνάκης με το μήνυμα της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω»

01:00 - 10/06/2022

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κραουνάκης προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο […] The post «Έμεινε» ο Σταμάτης Κραουνάκης με το μήνυμα της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Κραουνάκης - Συγκινήθηκε από το μήνυμα της μητέρας του: Δεν θα κλάψω

Την πιο γλυκιά έκπληξη ένιωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης από την μητέρα του μπροστά στην κάμερα - Εμφανής η συγκίνηση του συνθέτη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σταμάτης Κραουνάκης: Λύγισε με τα λόγια της μητέρας του – Είμαι πανερωτικός, έχω κλείσει, είμαι 66 στα 67

Ο αγαπημένος συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, και χωρίς αμφιβολία, κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η μητέρα του. Η Δέσποινα Κραουνάκη μίλησε για τον αδελφό της, Σταμάτη Κραουνάκη, και περιέγραψε πώς η μητέρα τους έσπασε το πιάνο που του είχε πάρει η ίδια όταν έμαθε ότι δεν ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Κραουνάκης: Λύγισε με τα λόγια της μητέρας του – Είμαι πανερωτικός, έχω κλείσει, είμαι 66 στα 67 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λύγισε ο Κραουνάκης με τα λόγια της μητέρας τους: «Δεν θα κλάψω σήμερα. Είναι πολύ θεάρα η μάμι μου»

Ο συνθέτης άκουσε πολύ συγκινητικά λόγια από τη μαμά του

Διαβάστε το στο in.gr

Σταμάτης Κραουνάκης: Το μήνυμα της μητέρας του που τον συγκίνησε και ο θυμός για την Πρωτοψάλτη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης συγκινήθηκε όταν άκουσε το μήνυμα της μητέρας τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σταμάτης Κραουνάκης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω σήμερα»

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον To άρθρο Σταμάτης Κραουνάκης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω σήμερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»