Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν έβγαινε από τη φυλακή θα έκανα παρέα μαζί του»
14:16 - 09/06/2022
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην εκπομπή Love It. O ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε
To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν έβγαινε από τη φυλακή θα έκανα παρέα μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Ελευθερίου: Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή μπορεί να συνεργαζόμουν μαζί του
«Έχω ζήσει τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη», λέει ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο Λευτέρης Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Τι ζούμε ρε;”, τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν με έψησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για να λάβω μέρος στην ... Περισσότερα
To άρθρο Λευτέρης Ελευθερίου: Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή μπορεί να συνεργαζόμουν μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΛ. Ελευθερίου: «Τις έχω ζήσει τις φωνές του Φιλιππίδη, αν βγει από τη φυλακή μπορεί να κάναμε παρέα»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.Συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, όπου συμμετέχει. «Δεν ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου που με έψησε να λάβω μέρος στην παράσταση, εγώ ήμουν από τους πρώτους που ψήθηκαν», είπε αρχικά και στη […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr