Βασίλης Καρράς: Χαμός στη συναυλία του – Τραγουδούσε και από κάτω έπαιζαν ανελέητο ξύλο

10:14 - 09/06/2022

Χαμός επικράτησε στη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στη Μελβούρνη. Την ώρα που ο σπουδαίος τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στην […] The post Βασίλης Καρράς: Χαμός στη συναυλία του – Τραγουδούσε και από κάτω έπαιζαν ανελέητο ξύλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Καρράς: Απίστευτο ξύλο σε συναυλία του – Πιάστηκαν στα χέρια κάτω από την πίστα

Πανικός επικράτησε σε συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στην πίστα, κάποιες παρέες από κάτω πιάστηκαν στα χέρια.  Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια, παίζοντας άγριο ξύλο. «Ελάτε, ρε παιδιά, έλεος!»!», είπε ο Βασίλης Καρράς από την πίστα, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Καρράς: Απίστευτο ξύλο σε συναυλία του – Πιάστηκαν στα χέρια κάτω από την πίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χαμός σε συναυλία του Βασίλη Καρρά - Τραγουδούσε και από κάτω έπαιζαν ανελέητο ξύλο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Βασίλη Καρρά στην Αυστραλία.  Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοφιλής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλης Καρράς: Αδιανόητο σκηνικό σε συναυλία του – Τραγουδούσε και από κάτω έπαιζαν ανελέητο ξύλο

Ένας πανικός επικράτησε στη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Μελβούρνη. To άρθρο Βασίλης Καρράς: Αδιανόητο σκηνικό σε συναυλία του – Τραγουδούσε και από κάτω έπαιζαν ανελέητο ξύλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»