Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι» – Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ

10:00 - 09/06/2022

Η Μαρί Κωνσταντάτου παραχώρησε μία συνέντευξη εκ βαθέων στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι» – Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρί Κωνσταντάτου: Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι

«Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι», λέει η Μαρί Κωνσταντάτου. Η Μαρί Κωνσταντάτου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της, το γάμο της με τον Μίνωα Κυριακού, αλλά και τα δημοσιεύματα, στα οποία δεν δίνει καμία σημασία. «Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, ... Περισσότερα To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου: Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρί Κωνσταντάτου: Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι

«Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του, ο μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης» τόνισε η Μαρί Κωνσταντάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (09/06). Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της ζητήματα, το γάμος της με τον Μίνωα Κυριακού, αλλά και τα δημοσιεύματα, στα οποία δεν δίνει καμία σημασία. «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά, δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν μαζί με τη μητέρα μου στο τροχαίο, ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει. Μετά την απώλεια του πατέρα μου, ότι και να ακολουθήσει, δεν με α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία μίλησε για όλα. Για τα […] The post Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι»

Η Μαρί Κωνσταντάτου έδωσε μία συνέντευξη εκ βαθέων στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό. Η ηθοποιός – συγγραφέας αναφέρθηκε αρχικά στη συγγραφή του πετυχημένου παιδικού της παραμυθιού «Μάικ ο Φασολάκης» που μεγάλωσε σχεδόν 2 γενιές παιδιών και το παιδικό μιούζικαλ θα ανέβει στο θέατρο ΗΒΗ με τίτλο «Το Πάρτι». «Είμαι η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρί Κωνσταντάτου: "Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι"

"Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας