Λάουρα Νάργες: Φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – «Νοσηλεύτηκα τρεις μέρες»

09:20 - 09/06/2022

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει στη ζωή ο καρπός To άρθρο Λάουρα Νάργες: Φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – «Νοσηλεύτηκα τρεις μέρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες: «Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, χρειάστηκε να νοσηλευτώ για τρεις μέρες»

Η Λάουρα Νάργες φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα

Διαβάστε το στο in.gr

Λάουρα Νάργες: Έχω δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις ημέρες

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδίΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λάουρα Νάργες: «Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες»

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη σχέση τους καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λάουρα Νάργες: Έχω πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη - Νοσηλεύτηκα τρεις μέρες

Η Λάουρα Νάργες φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Λάουρα Νάργες: Η συγκλονιστική περιγραφή στο OK! για τους πρώτους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης – «Νοσηλεύτηκα 3 ημέρες»

Η Λάουρα Νάργες φωτογραφήθηκε για το ΟΚ!, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή μαζί με τα Τα Νέα, μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι. Το ζευγάρι, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί τον γιο του, μοιράστηκε με το περιοδικό και την Μαρία Παπαϊωάννου την εμπειρία τους μέχρι σήμερα. Απόσπασμα από τη συνέντευξή που έδωσε η Λάουρα Νάργες […] The post Λάουρα Νάργες: Η συγκλονιστική περιγραφή στο OK! για τους πρώτους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης – «Νοσηλεύτηκα 3 ημέρες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»