Απόστολος Ρουβάς: Δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος με τον πατέρα μου

07:04 - 09/06/2022

Από καρδιάς στη σχέση με τον πατέρα του αναφέρθηκε ο Απόστολος Ρουβάς. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα όπου και μίλησε για τον πατέρα του και την έλλειψη της πατρικής φιγούρας που είχε στην παιδική του ηλικία. Είδαμε και τη μητέρα σου στο ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος με τον πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος

Εξιχνιάστηκε ριφιφί 4 εκατομμυρίων ευρώ από τράπεζα της Κηφισιάς το Πάσχα του 2008

Η Βρετανία «συμμερίζεται» την επιθυμία Τραμπ να λήξει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ζελένσκι σε Τραμπ για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε

Άρτεμις Ματαφιά: «Δεν στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν στους 12 του εθνικού τελικού για την Eurovision»

Κέβιν Σπέισι: Νέα μήνυση για σεξουαλική επίθεση έγινε σε βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού