Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί»
00:38 - 09/06/2022
Την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης στον […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: «Μου έσπαγες τα νεύρα» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Δεν μάσησε τα λόγια της η Σοφία Βογιατζάκη όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο in.grΣοφία Βογιατζάκη: Δεν ήθελε να είναι συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (8/6) την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο, θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του οικοδεσπότη της. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βογιατζάκη: Γιατί δεν ήθελε με τίποτα να συμμετάσχει στον «Όμορφο κόσμο το πρωί»;
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του «The 2night Show» ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη.
Οι δυο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Βογιατζάκη: «Μου έσπαγες τα νεύρα» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Τη Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε χθες βράδυ στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μέσα σε όλα θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια με τον Αρναούτογλου. «Όταν ήρθε η πρόταση από τον ‘Όμορφο κόσμο το πρωί’ δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το […]
Διαβάστε το στο dete.gr