Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί»

00:38 - 09/06/2022

Την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης στον […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βογιατζάκη: «Μου έσπαγες τα νεύρα» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δεν μάσησε τα λόγια της η Σοφία Βογιατζάκη όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο in.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Δεν ήθελε να είναι συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (8/6) την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο, θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του οικοδεσπότη της. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Γιατί δεν ήθελε με τίποτα να συμμετάσχει στον «Όμορφο κόσμο το πρωί»;

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του «The 2night Show» ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη. Οι δυο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Μου έσπαγες τα νεύρα» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε χθες βράδυ στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μέσα σε όλα θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια με τον Αρναούτογλου. «Όταν ήρθε η πρόταση από τον ‘Όμορφο κόσμο το πρωί’ δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε