ΗΠΑ: «Δεν θέλω να ξανασυμβεί ποτέ» είπε στο Κογκρέσο μια 11χρονη που επέζησε από το μακελειό στο Ουβάλντε

23:10 - 08/06/2022

Μια μαθήτρια της τετάρτης, που καλύφθηκε με το αίμα συμμαθητών της για να γλιτώσει από τον 18χρονο που άνοιξε πυρ στο σχολείο τους, έκανε έκκληση καταθέτοντας στο Κογκρέσο, «να μην ξανασυμβεί ποτέ» μια τέτοια τραγωδία. Ο ένοπλος «πυροβόλησε τη δασκάλα μου, της είπε ‘καληνύχτα’ και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Μετά, πυροβόλησε κάποιους συμμαθητές μου και ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: «Δεν θέλω να ξανασυμβεί ποτέ» είπε στο Κογκρέσο μια 11χρονη που επέζησε από το μακελειό στο Ουβάλντε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη

Ο Νετανιάχου έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη διαπραγματεύσεων της δεύτερης φάσης εκεχειρίας με την Χαμάς

ΑΕΚ – Προμηθέας 91-71: Καταιγιστικοί οι «κιτρινόμαυροι» στα Άνω Λιόσια για την Greek Basketball League

Η Nicole Scherzinger φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά με το μπικίνι της – Τρέχει αλά Baywatch σε παραλία της Χαβάης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Μπενφίκα

Μεξικό: Πάνω από 30 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο – Συγκλονίζουν οι εικόνες