Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε η Ελένη Κούρκουλα – Ξέρω τους δεσμούς του και κορίτσια και αγόρια

18:38 - 08/06/2022

Η Ελένη Κούρκουλα, φίλη και συνάδελφος του Δημήτρη Λιγνάδη, εξέφρασε την έκπληξή της για τη σύλληψή του λέγοντας χαρακτηριστικά μου έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι. Τόνισε ότι ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά του και σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα ενώ άφησε αιχμές ότι κάποιοι θέλουν την εξόντωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέθεσε η Ελένη Κούρκουλα – «Ξέρω τους δεσμούς του, κορίτσια και αγόρια»

Η Ελένη Κούρκουλα, φίλη και συνάδελφος του Δημήτρη Λιγνάδη, εξέφρασε την έκπληξή της για τη σύλληψή του λέγοντας χαρακτηριστικά μου έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι. Τόνισε ότι ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά του και σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα ενώ άφησε αιχμές ότι κάποιοι θέλουν την εξόντωσή του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε η Ελένη Κούρκουλα - "Κάποιοι τον ζήλευαν - Πάντα είχε μια προσωπικότητα που προκαλούσε φθόνο"

Η ηθοποιός και πρώην υπουργός Ελένη Κούρκουλα κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη που δικάζεται για σεξουαλική βία σε βάρος ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε η Έλενα Κούρκουλα – “Ξέρω τους δεσμούς του και κορίτσια και αγόρια”

H ηθοποιός και πολιτικός Ελένη Κούρκουλα εξετάστηκε σήμερα, Τετάρτη (8/6), στη δίκη με κατηγορούμενο τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Νέα καταγγελία Κασσελάκη για αποκλεισμούς μελών ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές συνέδρων – Τι προτείνει;

Famagusta: Το τέλος αρχίζει για τη σειρά του MEGA

Ιράν: «Το πυρηνικό δόγμα μπορεί να αλλάξει αν η χώρα βρεθεί αντιμέτωπη με υπαρξιακή απειλή»

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το κέντρο της Αθήνας χτυπά στον παλμό των Urban Alchemies parties

Φοιτητική εστία ΕΚΠΑ: Εντοπίστηκε επικίνδυνο βακτήριο – «Απαιτούμε να έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κικίλια για τους εποχικούς πυροσβέστες: Προσλήφθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, απολύονται από τη ΝΔ