Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και οι αλλαγές που δεν αναφέρονται

15:40 - 08/06/2022

Ένα καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για την επόμενη σεζόν. Ενώ λοιπόν κόσμος πάει κι έρχεται στα τηλεοπτικά κανάλια και του χρόνου πολλά… και πολλοί θα είναι σε άλλη τηλεοπτική στέγη, ο Γιώργος Παπαδάκης  θα συνεχίσει να καλημερίζει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Βέβαια αυτό το είχα αναφέρει ... Περισσότερα To άρθρο Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και οι αλλαγές που δεν αναφέρονται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη – Τι θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα επιδιώξουμε μέχρι τέλους να επιβληθούν τιμωρίες για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ»

Εικόνες που θυμίζουν τσουνάμι στο Περού: Η στιγμή που πελώρια κύματα 6 μέτρων «καταπίνουν» βάρκες και μαγαζιά