Γιώργος Παπαδάκης: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

12:52 - 08/06/2022

Στον ΑΝΤ1 παραμένει κι επίσημα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Ανανεώνεται η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το μέλλον του

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Η ανακοίνωση του καναλιού: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, […] Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το μέλλον του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Είναι επίσημο – Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1

Τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Είναι επίσημο – Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»